OVERKAPPINGEN, BERGINGEN & MAATWERK

BEKIJK HIER EEN SELECTIE UIT ONZE COLLECTIE OVERKAPPINGEN, BERGINGEN EN MAATWERK

Of u nu een overdekt plekje in de tuin wilt om heerlijk weg te dromen, of een veilige opbergplaats zoekt voor allerlei spullen zoals bijvoorbeeld uw stoelkussens of (tuin)gereedschap, ook daar kunnen wij u aan helpen. De mogelijkheden van onze overkappingen en bergingen sluiten perfect aan bij uw wensen, dankzij vakkundig uitgevoerd maatwerk. Voor meer informatie over de mogelijkheden met onze maatwerk overkappingen en bergingen kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

Overkappingen

Overkappingen hebben wij in vele soorten, om nog maar niet te spreken over de verschillende maatwerkopties.
Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen of een offerte aanvragen via de knop hieronder.

Vraag hier uw offerte aan

Houten poorten

Bergingen

Al uw spullen uit het zicht en beschermd tegen weer en wind. Diverse uitvoeringen beschikbaar. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze Bergingen kunt u contact opnemen of een offerte aanvragen via de knop hieronder.

Vraag hier uw offerte aan

Houten berging Sanders Hout

Maatwerk

Bijna alles is mogelijk met maatwerk, maar wilt u het zeker weten, en wilt u meer informatie over de mogelijkheden van vakkundig uitgevoerd maatwerk,Voor meer informatie over de mogelijkheden van vakkundig uitgevoerd maatwerk, dan kunt u contact opnemen of een offerte aanvragen via de knop hieronder.

Vraag hier uw offerte aan

Houten maatwerk bouwwerken Sanders Hout

MEER OVERKAPPINGEN, BERGINGEN EN MAATWERK

HHieronder enkele foto’s met voorbeelden van door ons geplaatste overkappingen, bergingen en maatwerk. Klik op de foto’s voor een vergroting.